Referenties

industry-3281999_1920

Molek Schilder & Klussenbwdrijf
Sionstraat 16, Beverwijk 1947 JT

E-mail: info@pm-klussenbedrijf.nl
E-mail: info@pmtotaalbouw.nl

Telefoon: 06-47498764
Mobiel: 06-47498764

P.M.Schilder & Klussenbedrijf

Referenties :

21. Eindelijk de juiste gevonden!
Na lekkages, gepruts van anderen en een failliet installatiebedrijf bleef mijn woning met achterstallig onderhoud en schade zitten. Zelfs de mooie verwarming in mijn nieuwe badkamer deed het na 7 jaar nog steeds niet.
Ik was alle “vaklui” zat met hun mooie praatjes en weinig daden. En gaf het op en besloot alle mankementen in mijn huis maar te negeren..
Tot ik Pawel Molek bij mijn ouders zag werken met een prachtig resultaat! Dit gaf mij moed en ik ben zo blij dat hij samen met een collega in 1 dag de hele lijst heeft weggewerkt en alles heeft verholpen!!
Zelfs mijn nieuwe verwarming in de badkamer werkt, ik kan het niet geloven!
En allerbelangrijkst: het zijn heerlijke mensen om je heen, weten waar ze mee bezig zijn en pakken lekker door. Ook de buurt was blij, zij hebben geen overlast gehad. Behalve de buren, die hadden last van mij..daar kon ik namelijk heerlijk een bakkie doen.
Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen!!

Groetjes Pascale

——————————————————————

20.Dhr Molek werkt secuur , grondig en snel. Mijn buitenschilderwerk ziet er werkelijk prachtig uit. Ook een spoed vervanging van een dakkoepel was geen probleem. Daarnaast is hij een prettig mens.Wij kunnen hem van harte aanbevelen.

Mw Ferenschild – Haarlem

——————————————————————

19.In de koudste winterperiode hebben wij hulp bij het verbeteren van onze dak gehad van het bedrijf P. Molek. Ondanks de vrieskoude wind hebben meneer Molek met collega ons dak volledig en voor ons met tevredenheid gerepareerd en geschilderd. De heren werken snel en zijn zeer vriendelijk. Wij kunnen iedereen aanbevelen om een offerte van dit bedrijf aan te vragen.

Met vriendelijke groet,

Louise Lindesvard de Vries

——————————————————————

18.Schilderwerk-Castricum

Zijn zeer tevreden.

m.vr.gr. Ruud Sloof

——————————————————————

17. Renovatie van WC- Heemskerk

Hartelijk bedankt voor het gedane werk, het is erg mooi geworden. We wensen je veel succes verder en zullen je zeker aanbevelen.

Met vriendelijke groeten,

Erwin en Margriet Speklé

——————————————————————

16. P.Molek heeft schilderwerk op de eerste verdieping uitgevoerd van mijn huis in Limmen. Het werk is snel, goed, professioneel en netjes uitgevoerd. En dat allemaal voor een redelijke prijs. Naast het schilderwerk ook nog een paar kleine reparaties aan dakgoten en dakkapel.
Harde werkers.

“Snel, vakkundig en voordelig”, zoals op de website staat vermeld, wordt helemaal waar gemaakt. Een aanrader dus.

Met vriendelijke groeten,

Paul Hubbeling

——————————————————————

15.Fa. Molek heeft ons appartement in Amsterdam zeer vakkundig opgeknapt.Verweerde deuren zien er weer als nieuw uit, de badkamer is opnieuw geschilderd en voorzien van ventilatie, en ook de keuken is heel mooi opgeknapt. We zijn onder de indruk van het snelle en vakkundige werk door Pawel Molek en zijn compagnon, en kunnen zijn bedrijf dan ook van harte aanbevelen.
groet
Hans Disselhorst en Hanie van den Boogert

——————————————————————

14.P.Molek heeft bij ons appartement in Amsterdam nieuw-West de trappen gelakt, de woonkamer gewit, elektra aangelegd en laminaat gelegd. Ook is de oude keuken eruit gehaald en is er een koof gemaakt voor de afzuigkap. Allemaal erg vakkundig en snel, we kunnen Pawel en zijn collegas bij iedereen aanraden. Ze hebben echt kwaliteit werk afgeleverd!

Niek, Amsterdam

——————————————————————

13.Pawel Molek en zijn partner hebben in Amsterdam in het huis van mijn dochter een aantal uiteenlopende klussen gedaan zoals tegelzetten, stukadoren op lastige plekken, elektra aanleggen, schilderen. De mannen werken hard, snel, netjes en volgens afspraak. Zeer aan te bevelen.

M.G. Dekker, Castricum

——————————————————————

12.Het P.Molek Heeft op de meidoornlaan 5 .dubbele ramen in buiten deuren gezet en bijna de gehele achterkant opnieuw geschilderd, plus reparatie werk aan een raampje buiten en muur binnen verricht .Het ziet er allemaal weer
keurig uit. Alles is goed en snel gedaan. Fam Nagtglas

——————————————————————

11.Pawel Molek heeft bij ons de keuken betegeld. We zijn uiterst tevreden over zijn werk. Ook heeft hij een nieuwe radiator opgehangen en aangesloten. Wij kunnen hem echt aanbevelen.

Van Dam Egmond Binnen

——————————————————————

10. Pawel Molek heeft bij ons een paar lastige klusjes gedaan waar we heel tevreden over zijn. Hij is handig, snel en levert echt maatwerk.
Het leuke is dat hij veel verschillende dingen kan, zodat je niet steeds iemand anders hoeft in te huren. We kunnen hem dus aan iedereen van harte aanbevelen.
Hannie Loermans en Anke Kooke, Castricum

——————————————————————

9. Zij hebben reeds diversen klussen ( zowel binnen- als buitenklussen) voor ons uitgevoerd en wij zijn zeer tevreden over de werkhouding en inzet. Ook een pluspunt is dat zij snel en goed werken tegen een scherp tarief.

grt Frank

——————————————————————

8. Enige tijd geleden heeft Pawel Molek bij ons het buitenschilderwerk van de houten dakrand van onze woning, inclusief de nodige reparaties tot onze volle tevredenheid uitgevoerd. Wij kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen.

H.A. Dusseljee. van Uytrechtlaan Castricum

——————————————————————

7. Afgelopen zomer heeft Pawel Molek bij ons verschillende grote klussen gedaan. Zowel Timmer als schilderwerk. Het schilderwerk ziet er goed uit. Ook het vervangen van de dakgoot en het vervangen van verschillende delen van het houtwerk getuigd van vakmanschap . Ik beveel het bedrijf van Pawel Molek dan ook van harte aan.

Marjoleine Dusseljee

——————————————————————

6. Wij hebben goede ervaring met P. Molek Schilder & Klussenbedrijf. Bij ons zijn de dakgoten geschilderd en een deel van de voorkant van het huis. De heren hebben vakkundig werk geleverd. Alle rotte plekken vervangen/gerepareerd en keurig gekit en geschilderd. Harde werkers die hun afspraken nakomen en waar je van op aan kunt. Daarnaast denken ze mee en komen met goede adviezen. Erg prettig.
Groet,
Charlotte en Ben
A. van Saksenstraat

——————————————————————

5.Mijn ervaring met P. Molek Schilder & klussenbedrijf

Ik heb ze mijn hele huis aan de buiten kant laten schilderen
en bovendien een aantal extra werkzaamheden laten uitvoeren.
Het schilderwerk is grondig en vakkundig uitgevoerd.
– daar waar nodig glaslatten vervangen en reparaties aan ramen en dak-dakgoot uitgevoerd.
– regenafvoer vernieuwd .
– afdakje vernieuwd.

In het kort: ik ben erg tevreden over dit bedrijf , de vriendelijkheid en werkzaamheden,
die zij voor mij hebben uitgevoerd.

J.Velthuizen

——————————————————————

4. Pawel heeft bij ons een mooie schutting geplaatst en verschillende dingen in huis gerepareerd, zoals deuren weer sluitend maken,
de deurbel verplaatsen, spotjes in de badkamer vervangen, een lekkage van de boiler opgelost, kranen vervangen etc.

Hij heeft dit allemaal snel en goed uitgevoerd. De kwaliteit van zijn werk is uitstekend.
Hij denkt zelf goed mee om met oplossingen te komen en dat is ook heel belangrijk.
Mijn vrouw en ik kunnen hem echt aanraden voor iedereen die kleinere of grotere klussen rond het huis gedaan wil hebben
door een goede vakman die ook nog eens niet duur is.

S. Grootes.

——————————————————————

3. Pawel Molek heeft goed schilder en onderhoudswerk geleverd bij het huis van mijn schoonvader. Kernwoorden flexibel kwaliteit hard werken betrouwbaar! En een goede prijs.

Maurice Stuifbergen

——————————————————————

2. Het P.Molek Schilder & klussenbedrijf heft bij ons de voor en achterkant van het huis geschilderd.
Daarbij hebben ze ook kleine reparaties verricht. Ze hebben dit tot onze volle tevreden heid gedaan!!

J.K Smit

——————————————————————

1. Hallo,Pawel Molek heeft samen met Pawel zijn compagnon bij mij het balkon gerepareerd.Zeer vakkundig en naar tevredenheid.
Groet, Carmelita Choté

Molek Schilder & Klussenbedrijf

snel – vakkundig – voordeligu